Åk6

Idag började vi med att gå igenom kunskaps kraven i musik. Det handlade bland annat om hur vi ska uttrycka oss när vi pratar, att försöka prata musik. Och försöka ta med så många musik ord man kan. Efter det började vi med reklam musiker. T.ex musiker man har i olika butiker. Först väljer man en affär som man ska hitta en passande låt till. T.ex om man tar en affär som man tycker är väldigt poppig kan man ta en artist som skriver väldigt mycket pop. Eller om det är en affär där det finns många äldre människor kanske man inte ska ha en så rockig låt utan lite lugnare. Man ska även skriva ner vilken artist det är som sjunger låten. Låten som man har valt ska man ta pulsen på och sedan motivera varför men har tagit den låten. Efter det tar man ett A:3 och ritar hur butiken ser ut när man kommer in. Nästa gång ska vi redovisa det vi har gjort.
Av:Julia

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *