Åk 6

 

Till torsdagen den 22 januari:
Fundera nu – vilka olika sätt använder du för att få ljud i instrument?
Inom vilka yrken bör du fundera på att ha hörselskydd? Varför?
Vilka fördelar/nackdelar finns det med att vara musiker på heltid?

Till torsdagen den 15 januari:
Skriv en kommentar över hur du tyckte att det gick med gitarr- och trumspel idag.
Vad var lätt? Varför? Vad var svårt? Varför? Hur kan du göra för att komma ett steg vidare? Träna på något annat vis? Träna mer?

Till fredagen den  12 december:
Skriv en kommentar till lektionen den 5 december.

Hur upplevde du testet på trummor och gitarr?
-Vad var lätt/svårt på testet?
– Vad behöver jag träna mer på?
– Berätta vilken jullåt du tränar på på gitarr! Hur går det med träningen? Svårt? Lätt?

Här kommer jag att skriva läxor, kom-i-håg och andra delar av musiken där ni behöver förbereda er inför kommande musiklektion.

65 reaktion på “Åk 6

 1. Det lätta med gitarren var att slå ett ackord hela tiden än att byta. Det lätta med trumspelet var att man äntligen lärde sig var och när man ska slå på virveltrumman, bastrumman och hihaten. Men ibland kunde man ju också slå fel på trumspelet. Det svåra med gitarren var att byta ackord för att man kunde t.ex tappa bort sig när man sjunger eller så har man glömt vilken sträng man ska hålla på. Det svåra med trumspelet var takten. Det kan också vara att man tappar bort sig med trumspelet. För att komma ett steg vidare i gitarren för mig är att träna att byta ackord mycket. Och i trummspelet måste jag hitta takten. Jag tror nog inte att vi behöver träna på något annat vis utan fortsätta med det som vi gör. Så kan vi nog säkert det sen. Jag tycker att vi ska träna vidare för att få kläm på det. Vi kan kanske göra så att dom som har svårt med gitarren ska spela gitarr och dom som har svårt med trumspelet ska träna på det.

 2. Hej!
  Jag tycker jag måste bli bättre på att byta strängarna t.ex A-B Och B-C. Annars så tyckte jag att trumma var lätt. Varför jag tycker så var att jag måste träna mer på att byta strängar. Och i trummor så tycker jag att det blev bra och få takten till musiken. Det som var svårt i gitarren var att byta snabbt. I trummor var det inget särskilt svårt det är bara att följa takten till musiken. För att komma ett steg vidare då måste man bara träna och träna så blir det bra sen! 🙂 //David

 3. Hej!
  Jag tyckte det gick jättebra med gitarren men inte med trumkomp för allt sitter förutom den sista klappen , jag har försökt träna hemma men det funkar inte!
  Jag tycker att det inte fanns något lätt men på ett positivt sätt!
  Jag tycker vi ska träna lite till!

 4. Hej!
  Jag tyckte det gick jättebra med gitarren men inte med trumkomp för allt sitter förutom den sista klappen , jag har försökt träna hemma men det funkar inte!
  Jag tycker att det inte fanns något lätt men på ett positivt sätt!
  Jag tycker vi ska träna lite till!

 5. Hej Eva vi träna på gitarspel och trumspel .
  Jag tyckte det var svårt med trumspel men jag klarade endå hi-hat och bastruman
  . Jag tror att det beror på att bag behöver träna mer.
  Det var svårt att få in takten.
  Jag tror att det stör lite när man är så många som gör det samtidigt det gör det svårt för konsentrationen.
  Jag skulle Kina komma vidare om jag tränar mer hemma.
  Men det mästa går bra på gitarren jag kommer vidare och tränar på att byta mellan akorden D och A7 M.V.H Maxime

 6. Jag tyckte det var lätt pga att jag kunde det.
  Jag spelar ju redan gitarr, och min bror har läst mig lite på trummor med.
  Vi har ju både gitarr och trumset hemma.

 7. jag tyckte det var lätt med gitarren för att jag går ju på gitarr men trumspel var svårare för att det var ganska svårt att hänga med i takten och göra all saker vid rätt tillfälle.

 8. Jag tyckte att det var enkelt med trumspel för när man väl har börjat med att slå på benen och fick ett flyt så var det enkelt.
  Jag tycker att gitarr är rätt så svårt bara för att jag nästan glömmer bort akorden efter varje gång. Men när man har spelat och gått igenom dom några gånger så får jag ett rätt så bra flyt i det.

 9. Gitarren var ganska lätt , nu kan jag A7 och D.Trumman tyckte jag inte var lika lätt som gitarren, jag hänger inte med när man ska slå i foten i golvet.

 10. Till torsdagen den 15 januari:
  Gitarr: Det svåraste är att byta mellan ackorden A och E7 tyckte jag. Man var tvungen att vara snabb föratt annars blev det ingen matchning med dom anddra man spelade med. Men det var ändån inte så svårt föratt vi har tränat ganska mycket nu, men det kan ju bara bli bättre! Jag och några andra spelar tilll låte ” Räven raskar över riset ” där endast två ackord är med, A och E7.
  Trummor: Att spela trummkom gick ganska bra, jag klarade att göra hi_hat, bastrumma och virveltrumma i ett hyfsat bra flyt. Det svåra är att lägga på virveltrumma (är inte säker på om det heter så).
  MVH Kerstin 🙂 !!

 11. Glömde skriva vad jag kan göra föratt det ska bli bättre:
  Träna mer, och inte sluta träna. Och jag tycker inte vi skak träna på något annat sätt. Den låten vi hade sist var det jättebra tyckte jag för man hittade takten och pulsen bra!

 12. Gitarr: jag tyckte att det gick bra att spela gitarr. Det var lättare nu för att jag klarade att byta ackord flytande. Det som jag tyckte var svårt var när vi skulle spela samtidigt alltså att tajma. För att komma ett steg vidare så kan jag lägga på ett ackord till.

  Trummor: jag tyckte att trummor var lätt för att jag kunde det från början men för att komma vidare kan man ju ta snabbare låtar.

  Jag tycker att det sättet vi tränar på är bra.

 13. Hej 🙂
  I fredags så var vi uppdelade i två grupper.
  Den första gruppen hade trumspel och andra gruppen hade gitarr. När vi skulle spela gitarr så hade vi valt ut en sång som vi skulle kunna.Vi skulle kunna byta mellan 2 akord A och E7.Jag tyckte att det var ganska svårt att byta akord innan man visste hur man skulle byta men med mer träning så klarar jag det nog.
  Vi skulle spela trumkomp på våra ben (bastrumma,virveltrumma,High hat) Jag klarade att spela med alla 3 men det var ganska svårt innan man visste hur man skulle göra.
  MVH Hennie 🙂

 14. Hej
  Jag tycker att spela gittaren var ganska lät tills jag skulle göra acordet svårare då blev det lurigare. Jag ska byta låt men den har text som jag ska sjunga till + där är mer acord. Jag vill värkligen höja mig i musik
  Trumkompet är lite för svårt om har all.Behöver tärna mer på det.

  MHV filip

 15. Det gick bra med gitarren men det var lite svårt att kunna A,D och E utan att blanda ihop dom. Trumspelet gick också bra men måste lära mig att hålla takten bättre.

 16. vi spelade gitarr och det var kul jag spelade lusselelle jag kan ackorden men jag måste få flyt på ett d och a7.när jag spelade gitarr i fredas så kände jag att jag kunde hålla tackten med musiken och det var bra . jag behöver träna lite mer sen fixar jag det det var ganska enkelt. jag tycker att lusselelle är en eknkel men jag behöver träna och när jag har kilarat ockorden på den sången så går jag vidare till en lite svårare låt!!!

 17. För att man ska få ljud i instrument så kan man slå, blåsa, trycka, knäppa, och dra.
  Man bör ha hörselskydd på sig när man är byggarbetare och skogsarbetare för att man förstör sin hörsel. Fördelarna är att dom får göra de dom vill göra och att dom tycker att det är roligt. Nackdelarna är att man kan kanske bli hörselskadad av allt ljud.

 18. Man kan få ljud t.ex när man slår strängen på gitarren för att ljudet vibreras ju vidare. Man kan också få ljud när man t.ex blåser på en flöjt eller trumpet. Jag tror nog att man behöver hörsel skydd när man ska typ bli en musiker. För då spelar man ju trummor som har ett stort oväsen. El gitarren har också högt ljud. När man ska sjunga framför en scen så har man mikrofon för att man ska höra en när man sjunger. Då behöver dom som står nära hörselskydd. Det som är fördelen för att bli musiker är att man kan ha en hobby eller så kan man bli berömd bara för att man spelar. Det som är nackdelen är att man måste träna och träna… tills man tycker att det är perfekt.

 19. Man kan få ljud i många instrument på många olika set t.ex slå på dom, blåsa i dom , trycka på dom (piona t.ex)
  Man behöver hörelskydd när man t.ex spelar trummor för annars så kan man förstöra hörselen så att man kan bli döv , höra dåligt eller få tinnitus.
  Fördelen med att vara musiker på heltid är att man kan känna väldigt mycket pengar på det men man kan också förstöra hörselen.

 20. hej
  1. Vissa instrument slår man på för att få ljud i dom . Vissa blåser man i och trycka ner knappar.
  2. Man borde ha hörselskydd när man är byggare och i vissa fabriker och när man är militär och man skjuter .
  3. Fördelar är att musik är ju trevligt och man blir en bra sångare om man sjunger och spelar mycket.
  Nackdelar är att man kan få dålig hörsel och få tex. tinitus och man kan få ont i huvudet och bli trött i huvudet.

 21. Man kan blåsa, slå, knäppa, dra, gnida, osv. Man blåser i t.e.x. i en trumpeten, slå i en trumma och gitarr, knäppa i strängarna på nästan alla sträng instrument, gnida på en fiol eller cello, och så vidare.

  Man bör använda hörselskydd på t.e.x. en arbetsplats, eller som en trummis, oftast iallafall. Man måste använda det på ett sågverk, eller som snickare

  En fördel med att vara musiker på fulltid är att man får ut sina känslor på ett annat sätt, eller om man har något speciellt att få fram till en speciell person, då blir det perfekt att göra en sång. Men en nackdel är att man får all press på sig om man nu ska göra ett nytt album, att få ut den i tid, och sen måste man på alla konserter och så. Det drar på krafterna, och familjen blir inte prio ett. (oftast iallafall)
  Men visst, nackdelar och fördelar finns i allting i livet.

 22. hej 🙂
  ‘Man använder blås och strängar och tangenter för att få ljud i instrumenten.
  Man bör ha hörselskydd när man jobbar på flygplatser och i snikeri eller om man jobbar som musiker på konserter .För annars kan man skada trumhinorna och det gör att man får sämre hörsel .
  En fördel med att vara musiker är att man kan känna mycket pengar och man får många fans som hjälper till.’
  en nackdel är att man lätt skadar hörselen och man kan bli väldigt deprimerad.
  M.V.H Maximé (:

 23. För att få olika ljud kan du t.ex vissla eller spela något instrument med olika Accord.
  När man har ett yrke som t.ex bygg arbete ska man ha hörsel skydd för att inte det höga ljudet ska viberera i högt i dina öron.
  När man jobbar som musiker heltid så är det bra att man får öppna sin kreativitet men en nackdel är att när man är på konserer och sånt så träffar man inte sin familj längre.

 24. hej!
  1.Det finns olika sätt att spela instrument som att blåsa ( man blåser ut luft och trycker på knappar), man kan knäppa på en gitarr, man kan slå på trummor.

  2.när man är snickare kan man behöva hörselskydd för att inte förstöra hörselen pga bankande och sågande och o.s.v.

  3.om man är musiker har man ju inga fasta måltider ingen tid till vänner och familj men man får ju mkt komplimanger och pengar

  //Frida 😉

 25. Till torsdagen den 22 januari: Man kan få ljud i instrumenten genom att blåsa. T.ex flöjt eller trumpet. Man kan också slå på t.ex trummor. Trummorna tillhör slagverks instrumenten. På gitarren kan man knäppa och den tillhör stränginstrumenten. På piano eller keyboard kan man trycka för att få igång ljudet. Man ska nog ha hörselskydd när man är musiker. För att när man står på scen så sjunger man i mikrofon, spelar el gitarr eller trummor så gör det ju ont i öronen. När man är snickare kan man också behöva hörselskydd för att man sågar, bankar, skruvar som det gör ont i öronen. Man kan få hörselproblem. T.ex tinnitus. Det som är fördelen är att man blir rik och berömd. Man kanske reser över hela världen. Men det som är nackdelen är att man inte har tid med sina familj eller vänner. Man kan också bli stressad.

 26. 1. Man kan slå på trummor och dem tillhör slaginstrument man kan använda vispar och trumpinnar man kan också ha blåsinstrument då använder man fingrarna.
  2. Man bör ha hörselskydd kanske när man använder maskiner och det som hörs mycket
  3. Fördelar med att va musiker är man får mycket pengar och mackdelar att man inte träffar inte sin familj och inte så mycket sömn.

 27. 1. Man kan slå, blåsa och knäppa.
  2. Om man är byggare kan det vara bra att ha skydd för öronen i med att det kan vara höga ljud på en byggarbetsplats . Om man är militär och man är på en skut bana kan det vara höga ljud där.
  3. Fördelar : man tjänar mycket pengar och träffar många människor som gillar vad dom gör. Man får även nya vänner och får se nya spännande saker.
  Nackdelar: Man är inte hemma så ofta och träffar inte sin familj och vänner för man är ofta ute och reser. Man kanske inte hinner sova så mycket och om man inte sover mår man inte så bra. Och om man är bland mycket ljud varje dag och högt ljud så kan man få sjukdomar som tex. tinnitus och det blir väldigt jobbigt att alltid ha pipande ljud i huvudet hela tiden och då kan man inte koncentrera sig. Och det är nästan alltid upptagen och har inte tid att bara vare hemma och mysa och om man vill ha husdjur är inte det de lättaste för då måste dom bli passade av någon annan. Och man ska ha människor som ska sminka en och välja kläder och skaffa kläder och fixa mikrofoner och var man ska spela och hur det ska gå till.
  kram Heddan

 28. Hej 🙂
  Man kan blåsa , slå och trycka.
  Man blåser i tex en gitarr och den gruppen heter blåsinstrument. Man slår på trummor med trumpinnar. Och trycka på ett piano.
  Man borde tänka på att ha hörselskydd när man är sångare , byggare och när man spelar instrument för att instrument kan låta väldigt högt. Det kan vara bra att ha hörselskydd när man är byggare för att när man sågar och hamrar så kan det låta högt. Sångare är ganska självklart att man behöver hörselskygg för att man är nära ljud när man står på scen. För om man inte är rädd om sin hörsel så kan man få tinnitus och det är inte bra. Nackdelarna med att vara musiker på heltid är att man inte är med familjen ofta och att man får dåligt med sömn . Men fördelarna med att vara musiker är att man att man kan tycka att det är ett väldigt rolig jobb.
  MVH Hennie 🙂

 29. Hej!! Tycker att det är lite svårt att förklara sakerna du säger vi ska typ förklara. Men jag ska försöka 😀 . När man spelar flöjt så blåser man. på trummor så slår man ju, och trummor tillhör slaginstrument. Man kan använda olika saker när man slår på trumman. T.ex trumpinnar och vispar. Du använder dina fötter också. Till bastrumman. När man arbetar som snickare kan det vara bra att ha hörselskydd när man använder maskiner. Det kan också vara bra om man är en musiker. Fördelar att vara musiker är att man verkligen får göra något som man tycker är kul. En till fördel är att man får riktigt mycket pengar. Sedan så finns det ju nackdelar också. Som musiker träffar du inte din familj så mycket. Det är ju väldigt väldigt tråkigt. Du har ju som musiker inte bestämda sovtider. Så då kanske du inte får så mycket sömn ena dagen och kanske mer sömn nästa dag. Det kan ju också vara väldigt slitande. Jag tror nog att det skulle vara väldigt kul att vara artist, men alldeles för jobbigt för mig. Så jag skippar nog den iden;) hejdå MVH Nattathebest (Natalie) 😉 😀

 30. För att man ska kunna få ljud i instrument kan man t.ex knäppa. Det kan man göra på stränginstrument, t.ex gitarr. Man kan också blåsa i blåsinstrument t.ex flöjt, säckpipa och munspel. Man kan även slå på en trumma som tillhör slagverk.
  Man bör ha på sig hörselskydd på dom jobben som kanske är högljudda. De kan t.ex vara byggarbetare, snickare och industriarbetare. Om man inte har på sig hörselskydd så är det en väldigt stor risk att man blir hörselskadad. Fördelarna med att vara musiker på heltid är att dom får hålla på med musik i och med att dom har valt att vara det. Det som kanske är nackdelar med att vara musiker är kanske att det blir också väldigt högljudt och då kan man kanske också förstöra sin hörsel.

 31. Det är t.ex. trumpet som man kan blåsa i för att få ljud. Trummor slår man på och knäppa gör man på gitarren för att få ljud på visa instrument. Deras sorts instruments familjer kallas sträng blås och slagverk. Det är sinkare byggare och musiker i dom jobben bör man ha hörsel skydd för annars kan man få tinnitus eller bli döv.
  om man jobbar med musik på heltid då är nackdelen att man det kan var att man blir upptagen med det hela tiden och högg ljut. Bra är att man kan bli känd och få mycket lön.

 32. För att få ljud i ett instrument kan man te.x trycka. Det kan man göra på tangentinstrument, te.x piano. Man kan även blåsa, i blåsinstrument, te.x blockflöjt och tvärflöjt.
  Om man jobbar med ett jobb som är högljudt borde man ha hörselskydd, te.x DJ. Om man jobbar som dj står man oftast närmast musiken, och om man är dj på en stor fest är det oftast hög musik. Men om man te.x jobbar som snickare är det också bra att ha hörselskydd. För att det kan finnas mycket högljuda maskiner!
  Nackdelar med att jobba med ett sådant jobb kan te.x vara att man kan få tinnitus. och får man tinnitus kanske man kan inte kan sova om nätterna. Så just det är kanske inte så kul. Fördelarna kan vara att man kan ha väldigt kul, om man te.x vill vara DJ, sångare osv så kan man ju ändån ha väldigt kul.. Man kan åka på turneer och bli känd, så det finns många nackdelar men även många fördelar.
  🙁 🙂

 33. För att få ljud på en trumma kan man använda händer,trumstockar,vispar och pedaler. På gitarraren knäpper man för att få ljud. På fiolen gnideran man för att få ljud. Man trycker på tangenter för att få ljud i ett piano.

 34. för att få ljud i en trumma så slår man med två trumpinar på den och man knäper på en gitarrens och man blåser i en trumpet och man tryker på ett piano en . Om man jobbar på som rockstjärna så behöver man öron puffar.

 35. Man blåser i olika blåsinstrument. Ljudet av blåsinstrumenten kan variera. Om det är ett stort blåsinstrument så blir det mörkare toner om du har ett litet blåsinstrument blir det ljusare toner. Man kan också variera toner med olika sortes knappar på blåsinstrument det är då man bryter tonerna. Byggarbetare behöver hörselskydd för att det finns många maskiner till exempel traktorer. Traktorerna gör ifrån sig höga decibel som man kan skada hörseln . Man kan till exempel bli döv, höra sämre eller få tinnitus.

 36. Hej!
  I gitarr där knäpper man, I trumpet där blåser man, I en trumma där slår man med trumpets pinnar, I en saxofon där blåser man, I en fiol där gnider man stråken, I en flöjt där blåser man, I en bastrumma dör stampar man på pedalerna, I en xylofon där drar man med pinnarna på xylofonen, I en violin där gnider man mot strängarna, I en basfiol där knäpper man mot strängarna. Man bör använda hörselskydd i en orkester, Musikers bör använda hörselskydd, I en byggarbets plats där bör man använda hörselskydd, Helikopter pilot använder hörselskydd. Dom använder hörselskydd för att skydd öronen, För att vara musiker på heltid då kan det vara bra att ha hörselskydd så att man inte kan få en sjukdom i örat t.ex tinitus. Det var allt för mig //David

 37. Dom instrumenten som man kan få ljud av är gitarr där knäppa på strängarna. i trumpet blåser man .i en trumma så slår man med trumm pinnar. man kan också blåsa i en saxofon, ifiol gnider man stråken. i flöjt blåser man och trycker för hål.man bryter luftströmen olika. i . xylofon där drar man med pinnarna på. i violin så gnider man strängarna. piano där så trycker man ner tagenterna. man bör använda hörselskydd när det är jättehögt satt man inte förstör öronen. man kan ha det i en kör, konsert, musiker. fiol, byggarbetsplats, fotbollsarena, helikopter och piloterna dom använder det för att skydda öronen!!!! Nackdelarna att vara musiker på heltid då kan man ha hörselskydd och om man inte har det så kan man få tinitus.

 38. Hej
  Man slår, blåser. knäpper, trycker och gnider . På gitarren knäpper man strängarna. På trumman slår man. På pianot trycker man. På fiolen gnider man.
  När man är på konsert och gör musik. Man kan ha det också när man sågar med maskiner. Man har det för att skydda öronen mot högt ljud så man inte blir döv för livet.
  Fördelar musiker: Man får göra vad man gillar att göra.
  Nackdelar musiker: Man kan få sämre hörsel eller så får man tinnitus.

  mvh HACKERN

 39. Vi spelade på piano och jag lärde mig att spela varm korv i flyt. Spanien hade jag svårt att veta hur jag skulle göra på den noten där det var störe melan run på åttondels noten.

 40. Hej i fredags så spelade vi piano. Jag och hennie valde den röda lappen som var ”den blomster tid nu kommer” vi klarade mycket av låten men ibland var det svårt att veta vilka noter som var vilka när man skulle spela flytande och ibland fick vi ha hjälp. Innan det så klarade vi spela ”varm korv” och ” blinka lilla stjärna”. Dom låtarna var lätta tyckte jag. Sen får vi fortsätta att träna vidare på ” den blomster tid nu kommer”.

 41. Hej Eva jag mins inte vad vi skulle kommentera men gör så här i alla fal . Vi har tränat på piano och akord och melodi spel på olika nivåer . Jag kom inte så långt men vill Järna fortsätta träna jag tycker att vi skulle jobba 2 och 2 då är det lättare att få hjälp och fokus . Hoppas deta dög .

 42. Hej!!
  Vi spela piano på paddorna, jag lärde mig spela blinka lilla stjärna.
  Lätt = där var inte något som var jätte lätt.
  Svårt = det var lite svårt att spela blinka lilla stjärnan.

 43. Hej!
  Vi spelade piano och fick lära oss enkla sånger som vi kunde spela.
  Det var lätt med sångerna men lite svårare att komma ihåg alla noter.
  Jag klarade ”blinka lilla stjärna” men ”i natt jag drömde” är jag bara en liten bit in på.
  🙂

  • Jag svarar på Fridas kommentar men vet inte om jag ska göra sånär men jag gör det ändå. Okej ja, jag tyckte också att deg var svårt att komma ihåg vilka noter som var vilka men då gjorde jag och Hennie så att vi skrev upp noterna på pappret och tränade in dom och sen gick det att spela med ganska bra flyt. Jag tyckte också att ”blinka lilla stjärna” och dom blå låtarna var lätta, men dom röda var definitivt svårare. Men med lite till träning så kommer vi klara det, eller hur?

 44. Tycker vi ska ha antligen guld och gröna skogar i lärarnas låt eller pippi.. Var det här man skulle kommentera eller? Om man ska skriva mer utväcklat gör jag om kommentaren! MVH- Kerstin!

 45. hej
  I fredags spelade vi piano på paddorna. Vi skulle komma på en egen melodi och sen skulle vi sätta på en text på melodien. Jag jobbade med Elin och vi gjorde vår melodi som en hejar ramsa.
  Jag tyckte att det var lite svårt kan komma på ord som passade in och lät rätt. Men det var ganska lätt att komma på melodin.

 46. Vi har spelat piano på i pad vi skulle jöra en egen låt med egen melodi i grupper. Jag jobbade med Khaila. Jag tyckte det var svårt att komma på en egen melodi för men behöver tänka och när man är i grupp så behöver man komma på något som båd tycker är kull att spela.

 47. I fredags på musiken så skulle man hitta på en egen låt och melodi på piano. Jag tyckte det var ganska svårt men till slut kom vi på en melodi, men texten kom vi inte på. Det var lite jobbigt. Annars var lektionen både svår och lätt.

 48. Hej!
  I fredags fortsatte vi komponera egna låtar. Det är inte så lätt att skriva egna låtar för man måste samarbeta fast Linus var sjuk i fredags så jag jobbade själv med låten men det gick ganska bra, På fredag är det ingen musik för då är det 1 maj = Lov, Så nästa vecka får vi fortsätta med låten och noterna, Det var allt för mig //David

 49. I fredags spelade vi piano igen. Men jag och Elin bytte text för den passade inte riktigt in men nu har vi en jättebra text och melodi. Men det som är lite svårt är att när man bara sitter och provar att sjunga något så säger man den var bra men sen kommer man inte på det man sjöng.
  Ha en trevlig vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *